Reno Dakwerken

Dakramen en dakkoepels

Dakwerken reno-dak kan u verder helpen met de juiste keuze van het type lichtkoepel of dakraam en de verschillende mogelijkheden.

Dakramen

Wil u een natuurlijke lichtinval in huis creëren? Dan is een dakvenster plaatsen hiervoor de ideale oplossing! Dankzij het groot assortiment aan dakvensters is er voor elke situatie zeker een gepaste oplossing. Wil u een zolder omtoveren tot een slaapkamer of leefruimte en heeft u hierdoor nood aan licht en verluchting?

Wil u zelf al even bekijken welk type dakvenster het beste bij u past en welke mogelijkheden er zijn betreffende zonwering, verduistering en vliegengaas? Dat kan op de site van Velux.

Lichtkoepels

Wil u een lichtkoepel laten installeren op een plat dak of licht hellend dak?

Het zonlicht komt namelijk rechtstreeks gefilterd binnen in je huis. Ook hierbij zijn er tal van soorten materialen, diktes en types.

Wil u bijvoorbeeld maximale lichtinval? Een hoog isolerende lichtkoepel? of een strak design?  Wil u dat er ook een mogelijkheid is om te verluchten? Ook dat is mogelijk, want u kan een lichtkoepel elektrisch of manueel bedienen zodat die open kan.

Wil u meer informatie over lichtkoepels of een vrijblijvende offerte? Contacteer ons.

Op de site van Skylux en Velux kan u alvast heel wat mogelijkheden terugvinden.

Dakwerken reno-dak kan u verder helpen met de juiste keuze van het type lichtkoepel en de verschillende mogelijkheden.