Reno Dakwerken

Platte daken

Dakwerken reno-dak is gespecialiseerd in platte daken zowel klein als groot. Er is geen plat dak dat wij niet aandurven.

Onze vakmannen genieten van opleidingen voor het plaatsen van roofing dakbedekking en voor het plaatsen van epdm dakbedekking.

Roofing dakbedekking (bitumen)

Wij werken steeds met het merk deboer waterproofing solutions voor het plaatsen van uw roofing dakbedekking. In roofing heeft u veel verschillende soorten en kwaliteiten. Wij helpen u graag verder met de juiste keuze van uw dakbedekking.

Deze roofing heeft een levensduurte van +35 jaar en is vliegvuurbestendig. Op een roofing dak kan probleemloos een groendak of zonnepanelen geplaatst worden. Een Roofing dakbedekking leent zich uitstekend voor waterrecuperatie en mits een witte reflecterende bovenlaag gaan ze de opwarming in de steden tegen en hebben sommige modellen luchtzuiverende eigenschappen.

Roofing is op de dag van vandaag nog steeds een vaste waarde voor het plaatsen als dakbeddeking. Roofing is gemaakt van bitumen. Bitumen biedt grote troeven waaronder zijn grote kleefkracht en elasticiteit, zijn chemische weerstand tegen externe invloeden en zijn thermische stabiliteit bij extreme weersomstandigheden, gaande van temperaturen van – 40°c tot + 150°c. De daken zijn ook bestand tegen hagel en storm en zijn beloopbaar bij regen of bij vorst, wat een groot voordeel is.

EPDM dakbedekking (rubber)

Wij werken steeds met het merk firestone voor het plaatsen van uw epdm dakbedekking.

EPDM-folie is gemaakt uit synthetisch rubber, het is zeer sterk maar toch elastisch dat maakt het een goede keuze als dichting voor je plat dak. Op een epdm-folie kan probleemloos een groendak of zonnepanelen geplaatst worden. Epdm-folie is een inert materiaal met weinig milieu-impact. Het membraan scheidt tijdens en na de plaatsing geen giftige stoffen af, waardoor het afgevoerde regenwater perfect kan worden gebruikt voor huishoudelijke doeleinden.

Deze epdm-folie is uv bevestendig bevat geen weekmakers of vuurvertragers: haar eigenschappen blijven hierdoor stabiel en onaangetast. Onderzoek heeft een gemiddelde levensverwachting van meer dan 50 jaar aangetoond. Firestone EPDM is beschikbaar in grote naadloze folies tot 15,25 m breed en 61 m lang (930 m²). 

Firestone EPDM blijft zeer soepel, zelfs bij extreem lage temperaturen tot –45 °C, waardoor het het hele jaar door kan worden geplaatst. Het membraan kan ook worden uitgerekt tot meer dan 300%, zodat het zich aanpast aan beweging en temperatuurwisselingen van het gebouw.